• AUTOMATIC FILLING  AND SEALING MACHINE
  • automatic plastic bottle  filling sealing machine
  • automatic turning  cup machine
  • 20160218183525196ap

ngeunaan AnPing

Shantou AnPing Foodstuff paking mesin Co., Ltd diadegkeun dina 1987, fokus dina Téhnologi jeung mesin Produksi pikeun Food paking Industri sarta Industri Processing Food, nyadiakeun otomatis-Equipment na Produktivitas-Kanaékan Consultancy Layanan pikeun klien urang.

Usaha utama urang ngawengku:

1) RXC Series Full Piala otomatis Nyieun Mesin sareng Asesoris ngarojong

nempo More

servies kami

Dialam gairah desainer panganteur pamaké kalawan tukang desain interaksi.

produk urang

Dialam gairah desainer panganteur pamaké kalawan tukang desain interaksi.

WhatsApp Online Chat !